De pakketpolis van RAP, geen concessies doen in kwaliteit.

In een pakketpolis zitten vaak een inboedel-, opstal- en aansprakelijkheids verzekering. Ook de rechtsbijstand- en autoverzekering kunnen in zo’n pakket zitten. Gemak is het grote voordeel. Meestal worden die verzekeringen ondergebracht bij één verzekeraar. Terwijl je voor je auto het beste uit bent bij verzekeraar A en voor je reisverzekering bij verzekeraar B.

Je premie is vaak meer dan 30% lager. Bij RAP sluit je een pakketverzekering af met daarin verschillende verzekeraars. Je hoeft dus geen concessies te doen in kwaliteit en je krijgt altijd de goedkoopste verzekering. RAP vergelijkt en zoekt wat voor jou het beste is. Zo wordt de pakketpolis samengesteld. Je krijgt van alle verzekeringen de beste!

Het kan dus zijn dat jouw verzekeringen bij verschillende verzekeraars ondergebracht worden. Geen zorgen: jij merkt daar niks van. De verzekeringen die je afsluit, komen op één polis.

Vind je verzekeren lastig?

RAP maakt het graag gemakkelijk voor al je verzekeringen. Ik zet alles helder op een rij en help je met kiezen en afsluiten. Ik sta voor je klaar met advies en beantwoord graag je vragen.

“Die kortingen op één verzekeringspakket klinken aanlokkelijk, maar wie goed zijn verzekeringen vergelijkt, is veel voordeliger uit als je per verzekering de goedkoopste aanbieder uitzoekt. Meer werk, maar het levert ook geld op!”Consumentenbond

Wil je meer weten? Neem contact met me op.


Laat het me weten. Dan laat ik
RAP iets van me horen.

Herbert Kuiper