Bij geldzaken gaat het om jouw voordeel

Niet om het verdienmodel van de verzekeraar of de hypotheekverstrekker. Je wilt het gewoon direct goed geregeld hebben en er niet dagelijks mee bezig zijn. RAP biedt je verzekeringen tegen een lagere prijs dan je gewend bent. Verzekeringen met heldere voorwaarden, die je perfect beschermen. Zonder provisie, maar mèt de service die je niet meer gewend bent!

Wie is RAP?

Ik vertel graag meer over RAP, maar het is natuurlijk ook leuk om de mens áchter RAP te leren kennen. Ik stel me daarom eerst aan je voor.

Ik ben Herbert Kuiper, woon samen met Danielle en ben vader van drie kinderen. In mijn vrije tijd ben ik gek op voetbal, watersport, reizen en ijsjes.

Ik zit ruim 15 jaar in het vak. In 2012 ben ik gestart met  RAP. Dit staat voor Revolutionair Assurantie Pakket, en dat is het ook. Ik vond en dat vind ik nog steeds, dat het logischer en persoonlijker kan als het gaat om financiële zaken. Dat is mijn drijfveer en daar sta ik voor. Geen gedoe. Gewoon de beste verzekering of hypotheek voor de scherpste prijs. Mijn kracht is dat ik je direct help. Met heldere taal, begrijpelijke oplossingen en rappe service. Dat vind ik van deze tijd.

RAP staat voor

RAP is volledig onafhankelijk en geen onderdeel van een bank of verzekeringsmaatschappij. RAP  beschikt over een vergunning bij  Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder het nummer: 12040669. Ook is RAP aangesloten bij het klachteninstituut Kifid onder het nummer nr. 12046006.

Wil je meer weten? Neem contact met me op.


Laat het me weten. Dan laat ik
RAP iets van me horen.

Herbert Kuiper