Flexibel en altijd op zoek naar de juiste oplossing

Over RAP

RAP kan je helpen bij alle schade- en levensverzekeringen, zowel zakelijk als particulier. Ook voor nieuwe en bestaande hypotheken sta ik je graag te woord. RAP kan ook helpen bij kredieten en (financial)lease.
Absoluut! Ik ben intermediair en zoek de beste keuze voor jou als klant. RAP is geen eigendom van enige bank, verzekeraar of andere instelling.
Je kunt me altijd bellen, mailen of whatsappen. Mijn contactgegevens vind je hier
Wil je een afspraak maar kun je alleen `s avonds? Geen probleem, ik kom ook in de avonduren langs. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Over verzekeringen

RAP ontvangt geen provisie van de maatschappij, dus zit dat ook niet in je premie. Daarnaast zoek ik altijd de goedkoopste verzekering met de hoogste pakketkorting. Hierdoor is je premie vaak meer dan 30% lager!
Alle zakelijke- en particuliere verzekeringen. Ook uitvaart, lijfrentes en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen kun je via mij afsluiten. Echter geen ziektekostenverzekeringen.
Ik vraag een vaste vergoeding per maand, ongeacht het aantal verzekeringen. Hiervoor krijg je 100% korting op de ingebouwde provisie. Hier kun je lezen wat mijn vergoeding is voor welke service. Bekijk ook mijn video, daarin leg ik het ook uit.
Het kan zijn dat de mijn vergoeding per maand hoger is dan de provisie in de verzekeringen. Bijvoorbeeld als je maar 1 of 2 polissen hebt. In dat geval bied ik de polissen aan inclusief provisie en dus zonder maandelijkse vergoeding. Ik zoek dus echt altijd het goedkoopste voor je uit.
Ik werk samen met meer dan 20 maatschappijen, zo krijg je altijd de beste oplossing.
RAP heeft een unieke pakketpolis! Ik kan verschillende maatschappijen in één pakketpolis stoppen. Ik zoek dus de goedkoopste maatschappij per verzekering en niet één maatschappij voor het hele pakket. Je bent gegarandeerd dus altijd goedkoper!

Over hypotheken

Omdat ik alle rentes bij alle banken vergelijk krijg je altijd de laagste rente. Ook heb ik inzicht in de voorwaarden van alle banken. Hierdoor kan ik je altijd de beste oplossing bieden. Daarnaast ben ik heel flexibel, zodat ik je snel en duidelijk door het aanvraagtraject kan leiden.
Dat hangt van de werkzaamheden af. Dit wordt in het eerste gesprek duidelijk en dan weet je ook precies wat het kost. Daarnaast werk ik op “no-cure-no-pay”. Gaat de aanvraag niet door, dan betaal je ook niets.
RAP! Omdat ik weet bij welke banken de processen het snels zijn en omdat wij ook heel snel kunnen schakelen, is een hypotheek snel te regelen.
NEE! Naast de eenmalige vergoeding die we van te voren hebben afgesproken, ben je mij niets verschuldigd!
Jazeker. Ook flexwerkers kunnen een hypotheek krijgen. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Daar zit geen limiet aan. Je kunt op latere leeftijd gerust een hypotheek afsluiten.
Ik kan je gewoon helpen met advies, ook al loopt je hypotheek elders.

Over kredieten

Ik kan je helpen met een doorlopend krediet, persoonlijke lening en financial lease. Graag vertel ik je welke oplossing het beste bij jou past.
Ja, ik regel restschuld kredieten met een looptijd tot wel 15 jaar.
Gebruik daarvoor onze handig rekentool. Binnen een paar minuten weet je het.
Neem contact met mij op en ik leg je graag uit wat je moet doen en welke documenten daarbij nodig zijn.
Ik werk samen met verschillende banken, zodat ik je altijd de beste keuze kan aanbieden. Je persoonlijke situatie zal van invloed zijn op die keuze.
Na het tekenen van de contracten zal de bank 2 werkdagen nodig hebben om de stukken te beoordelen en uit te betalen.