Vista Hypotheken zijn nu ook via ons verkrijgbaar!

De Rabobank heeft sinds kort een nieuw label gelanceerd: Vista Hypotheken.

Vista Hypotheken is een handelsnaam van de Rabobank, maar opereert verder volledig zelfstandig. Vista richt zich primair op de consumenten die een eerste huis kopen en kiezen voor heldere, eenvoudige voorwaarden en vaak een lange rentevaste periode. Zo wil de bank de concurrentie aangaan met andere regiepartijen.

Hikmet Sevdican, directer Vista, geeft aan dat Vista een fris jong merk is waarmee ze starters en jonge doorstromers targetten. Vista gaat zich dus richten met name op de langere looptijden en dat doen ze met behulp van extern geld. Het is voor banken namelijk duur om lang geld op de balans te houden. Vista Hypotheken komen niet op de balans en daardoor kunnen ze in het langlopende segment concurrerender zijn.

De Vista Hypotheken heeft drie vormen: lineair, annuïtair en aflossingsvrij. De klant betaalt bij aankoop van een nieuwbouwwoning geen rente over het bedrag wat nog in het depot staat en klanten kunnen op elk moment zonder extra kosten uit eigen middelen volledig aflossen.

Wil je graag meer weten of een Vista Hypotheek iets voor je is? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden. Wij denken graag, persoonlijk en vrijblijvend met je mee.