Ons vak? Ontzorgen

Wij praten regelmatig met onze klanten over hoe zij denken over verzekeringen, banken en verzekeringsmaatschappijen. Enkele lijnen die in veel gesprekken terugkomen zijn de volgende:

  • Veel consumenten zien verzekeringen als “een noodzakelijk kwaad”. Je moet verzekeringen wel hebben maar eigenlijk wil je als consument er zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn.
  • Banken en verzekeringsmaatschappijen worden kritisch bekeken. Breed leeft het gevoel dat deze instellingen het belang van de klant niet echt centraal stellen.
  • Klanten zijn ook kritisch over allerlei internetontwikkelingen. Iedereen kan de mooiste sites maken. Maar wie zit erachter? Of zoals een van onze relaties zei: Bij jullie zie ik een gebouw met mensen. Als er iets niet goed gaat, kan ik gewoon langs gaan.

Wij houden van ons vak. Als u bij ons op kantoor komt, zult u zien dat onze mensen vol passie met elkaar kunnen discussiëren over clausules in verzekeringsvoorwaarden en nieuwe fiscale bepalingen. Voor u zijn het misschien gortdroge teksten. Bij het lezen van deze teksten zien wij echter onze klanten en de situaties waarin juist die clausule of fiscale regeling voor die specifieke klant van groot belang kan zijn.

Wij snappen dat veel klanten liever naar een leuke film gaan dan zich te verdiepen in hun verzekeringen. Daarom doen wij dat graag voor u. Ons vak is de markt van verzekeringen en andere financiële producten door en door te kennen. Te weten welke verzekeringsmaatschappijen voor u betere producten hebben dan andere maatschappijen. Te zorgen dat processen goed lopen en te voorkomen dat u in een situatie verzeild raakt waarin u van het bekende “kastje naar de muur” wordt gezonden. Met u praten wij over uw zekerheid nu en in de toekomst. Ons vak in twee woorden? U ontzorgen.